Leżałam w szałasie, który wybudowałam wraz z resztą naszej paczki. Przyjaciele jeszcze spali, więc postanowiłam ich nie budzić. Wierciłam się niespokojnie. W końcu dzisiaj mieliśmy dopracować szałas i zrobić flagę zespołu. Przychodziło mi na myśl wiele próbek loga. Po chwili podniosłam się. Powoli, na palcach wyszłam z "domu". Przyjrzałam się przyjaciołom. Jeden z nich - Eevee, smacznie spał. Był on poke-liskiem zabarwienia brązowo-kremowego. Znając jego naturę, mógł przespać tak jeszcze kilka dobrych godzin. Obok niego, w liściach leżała Marill. Moja najlepsza przyjaciółka. Znamy się już od małego. Ma ona błękitne futro. Tylko na brzuchu jest zabarwienia białego. Przypomina myszkę, o zabawnym ogonie, zakończonym niebieską "piłeczką".
I wreszcie najstarszy z nas wszystkich ... Zangoose. Jest poważnym stworem, jednak bardzo miłym. Jego futro jest białe. Tylko częściowo czerwone. Ma ostre pazury, których zawsze używa w walkach. Leżał on w zbudowanym z drewna "fotelu".
Wciągnęłam świeże powietrze nosem. Co za wspaniały dzień! Słońce grzało jak nigdy. Nade mną przeleciał Pelipper z workiem. Roznosił on listy. Pomachałam mu. Za nim leciał Wingull, jego syn, który w przeszłości przejmie zawód ojca. Po chwili ptak podleciał do mnie, dając ojcowi znak, że zaraz go dogoni.
- " Cześć! " - powiedział - "Gdzie twoi przyjaciele? Mam dla was wiadomość."
- " Witaj, Wingull. Wiadomość? Od kogo? " - spytałam zaciekawiona.
- " Sama się przekonaj. Ja muszę lecieć. Serwus! " - i odleciał kładąc liścik na trawie.
Kartka wyraźnie zaadresowana dla całej paczki. Nie wypada przeczytać jej bez reszty...
Chwyciłam kopertę i wróciłam do szałasu.
Nareszcie się obudzili...
- " Cześć, Pichu " - wykrzyknęła na powitanie Marill. - " Gdzieś ty była? "
- " Witajcie. " - powiedziałam wesoło i położyłam na naszym niewielkim stoliczku liścik. - " Podejdźcie tu. "
Jaka jest treść listu? Jakie przygody spotkają Pichu, Eevee'ego, Marilla i Zangoose'a? O tym wszystkim, dowiecie się w następnej części!
- "Przeczytaj! Przeczytaj na głos! Dobrze, dobrze? " - poprosił Eevee podskakując.
- "No dobra... skoro prosisz... "
Zangoose zaczął czytać:
Przyjaciele! Wasza drużyna zainteresowała mnie. Wyglądacie na zgraną paczkę, więc postanowiłem zlecić Wam zadanie. Może zechcecie z nami współpracować? Otóż ... Niedawno otrzymaliśmy raport o ataku ... Ditto. Wydaje się to dziwne, ale potrafi zamienić się w każdego pokemona. Niestety, nie działa on dla 'strony dobra', więc zaszantażował, że jeśli nie zdobędziemy dla niego 10 diamentów zniszczy świat. Nie wiem po co mu te diamenty. W każdym razie musimy to odkryć! Jeżeli zainteresuje was współpraca odpiszcie na nasz list.
*Tajemnicza drużyna*
- " Kto? Tajemnicza Drużyna? Oryginalna nazwa." - zakpił Eevee.
- "Hmm." - zaczął dumać Zangoose upierając się o stół. - "Co o tym myślicie?"
- "Może to prawda? Nie warto porozmawiać z tą drużyną? " - zaproponowałam spoglądając na przewodniczącego drużyny.
- "Tak, też jestem za! " - odezwała się Marill.
Wszyscy spojrzeli na Zangoose'a, czekając na jego zdanie. Ten kiwnął głową.
- "Lepiej to sprawdzić... Ale nie wiemy, czy to nie żart albo podpucha. Lepiej pójdę sam. Ostatecznie, ty też chodź ze mną. " - szef najwidoczniej zaangażowania nie okazał. Wskazał na mnie.
Ogarnęła mnie radość, że z pośród wszystkich do tego zadania wybrał właśnie mnie!
- "Dlaczego ona? " - zmartwił się Eevee.
- "Nie marudź. " - mruknął od niechcenia Zangoose i podał Marill kartkę papieru. - "Napisz, że się zgadzamy i jutro mogą przyjść."
- "Dobra! - Marill zaczęła pisać na papierze.
Eevee oburzył się, że my dostałyśmy swoje funkcje, a on nie.
- "No a ja? Co mam robić? " - spytał.
- "Ty zaniesiesz list na pocztę. " - zadecydował szef, wiedząc, że zadowoli małego.
- "Nie ma problemu. " - powiedział, niby od niechcenia. W głębi duszy ucieszył się, że on również dostał zadanie.
Po chwili Marill podała list poke-lisowi.
- "Leć, zanieś. " - powiedziała, po czym usiadła na stoliku.
Wpatrywałam się w całą sytuację. Lekko szturchnęłam Zangoose'a.
- " Szefie, to kiedy będziemy tam szli? Jutro z rana? " - spytałam.
- "Tak. Jutro z rana. " - potwierdził i usiadł na swym fotelu i założył łapy za szyje.
Nigdy nie mogliśmy zrozumieć, dlaczego jest taki poważny i mówi tak : od niechcenia. Mimo to wydawał nam się dobrym szefem i ceniliśmy go.
Eevee zapakował list w kopertę i wybiegł z szałasu trzymając wiadomość w pysku.
- " To co teraz robimy? " - zapytała Marill.
- " Fajrant. Jak macie ochotę to możecie zrobić logo zespołu. Myślę, że to przyjemna robota. " - odpowiedział jej Zangoose podając kartkę papieru.
- "Nie ma sprawy. Ja załatwię materiał na flagę, a Pichu narysuje logo. " - powiedziała Marill z uśmiechem.
- "Dobrze, zajmę się tym. Mam nadzieję, że Eevee się nie obrazi, że zaczęłyśmy bez niego. " - rzekłam trochę niepewna.
- "Żartujesz? On nie lubi zajmować się takimi rzeczami, chodź! Trzeba się wziąć za pracę. " - Marill lekko pociągnęła mnie za łapę.
Wzięłam kartkę papieru od szefa i usiadłam przy stoliku. Zaczęłam rysować ołówkiem logo.
Marill wyszła, oznajmiając, że załatwi kawałek materiału.
Spojrzałam na Zangoose'a. Intensywnie nad czymś się zastanawiał... Uśmiechnęłam się lekko i wróciłam do pracy.
- " Po prostu - Drużyna Pokemon-Friends" - powiedział bez namysłu Zangoose.
Nazwa ta wydała mi się banalna, ale też bardzo ładna.
Wzruszyłam ramionami i napisałam ciekawą czcionką na środku loga - "Pokemon Friend".
- "Jestem!" - zawołała nagle Marill wbiegając do szałasu.
Podeszła do stoliku, rozłożyła prostokątny materiał i uśmiechnęła się.
- "Nada się?" - spytała.
- "Tak. A logo? Jak ci się podoba? " - zwróciłam się do niej.
- "Świetne!" - zawołała z uznaniem.
Zangoose zszedł ze swojego "fotela" i obszedł stół przyglądając się rysunkowi i materiałowi.
- "Podoba ci się, szefie?" - spytałam trochę niepewnie.
Zangoose uśmiechnął się, co zdarzało się bardzo rzadko.
- "Tak, dobra robota." - rzekł po chwili do mnie i do Marill.
Ucieszyłam się niezmiernie. Wzięłam rysunek w łapki.
- "No to ja pójdę pożyczyć farby od Hikaru. On jest utalentowany w malarstwie i chętnie nam pomoże." - powiedziałam lekko pociągając Marill za łapę.
- "W porządku, idźcie." - rzekł obojętnie przewodniczący bandy.
Marill chwyciła materiał. Obie wyszłyśmy z szałasu.
- "Ale dziś ciepło!" - zachwyciłam się wdychając powietrze nosem.
- "No. Popływało by się, nie sądzisz?" - powiedziała Marill zadumana.
- "Chcesz, to pójdziemy nad jezioro. Oczywiście jak szef się zgodzi i będzie na to czas. " - rzekłam. - "A teraz biegnijmy, bo niedługo Hikaru zapewne pójdzie na zajęcia malarskie, a w pół godziny trzeba się uporać z tym logiem... "
Marill kiwnęła głową. Zaczęłyśmy szybko biec. Cała otaczająca nas polana, która znajdowała się blisko szałasu była piękna. Obok znajdowało się krystalicznie czyste jezioro. Po paru minutach Marill i ja znalazłyśmy się pod drzwiami chatki Hikaru. Zapukałam.
- "Proszę wejść!" - usłyszeliśmy dobiegający ze środka głos. Otworzyłam więc drzwi. W progu stał uśmiechnięty pokemon-jaszczur. Był on zielono-żółty.
- "Kogo ja widzę... Wejdźcie do środka.. " - powiedział dając znak łapą, abyśmy weszły.
Zrobiłyśmy to o co prosił witając się.
- "Może się czegoś napijecie? Wody? Herbaty?" - spytał uśmiechając się pogodnie.
- "Nie dziękujemy. Przybywamy tu w innej sprawie. " - powiedziałam opierając się łapami o stół.
Położyłam rysunek na stole. - "Pożyczyłbyś nad farb, Hiki?"
- "Jasne. Ale... Nie mów do mnie Hiki!" - powiedział lekko skrzywiony przy usłyszeniu nie lubianego przez niego przezwiska.
- "Jak chcesz." - rzekłam śmiejąc się.
- "To wasze logo, tak? Ładne." - powiedział oglądając obrazek.
- "Dzięki!" - ucieszyłam się z komplementu.
Hikaru podszedł do szafki. Szukał w nich farb. Po chwili przyniósł ich kilka. Położył je na stole.
- "Może nam pomożesz? Logo musi wyglądać świetnie, a ty bardzo ładnie rysujesz..." - powiedziała nieśmiało Marill. Dotąd nie odzywała się prawie słowem.
- "Okej. Mam czas." - rzekł Hikaru.
Usiadł przy stole i cienkim pędzelkiem zaczął rozprowadzać po płótnie farbę. Oglądałyśmy jego wyczyn z ciekawością. I nagle ... usłyszeliśmy huk. Złapałam się za głowę. Przez chwilę nic nie słyszałam.
- "Co to było?!" - krzyknęłam przerażona.
Hikaru bez namysłu wybiegł z domku. Pobiegłyśmy za nim.
Nagle naszym oczom ukazał się straszny widok - paląca się polana a na samym środku nieokiełznany Charizard. Zobaczyliśmy coś jeszcze gorszego ... Marill zbladła. Nie była w stanie się poruszyć.
- "Nie! Nie! To nie może być on!" - wykrzyknęłam wystraszona.
Poczułam, że po policzku spływają mi łzy. Zaczęłam biec w stronę polanki. Na trawie ze sporą raną na brzuchu leżał ... mały Eevee. Upadłam przed nim na kolana. Przytuliłam go.
- "Mały ... Żyjesz?" - spytałam cicho.
Upuściłam małego stworka. Otarłam łzy. Marill podeszła do mnie i lekko mnie przytuliła. Hikaru stał krok za nami i nic nie mówił...
Zapraszam do czytania i komentowania!
Bohaterowie:
Pichu 
Pichu jest bardzo sympatycznym stworkiem. Uwielbia swoich przyjaciół i zawsze może na nich polegać. Zawsze jest bardzo zadowolona z pochwał szefa. Lubi dobrą zabawę. Tak jak reszta paczki nie ma rodziców. Zostało porzucona już w wieku 3 lat. Wraz z bratem przemierzała cały świat. Niestety któregoś dnia jej brat został złapany przez innego trenera. Ta została sama i postanowiła sobie, że za wszelką cenę pokona tego człowieka i odbierze mu braciszka.
Zangoose 
Szef całej paczki. Odważny, skromny i poważny. Nie lubi okazywać swoich uczuć. Z pośród rówieśników najstarszy. Cała drużyna bardzo go lubi i szanuje. Nigdy nie widział swoich rodziców. Gdy go poznaliśmy, nasze życie zupełnie się odmieniło. Jego raczej też...
Marill 
Marill jest nieśmiałą i spokojną dziewczyną. W naszym towarzystwie jest śmiała, lecz w większym gronie rzadko się wypowiada. Jest sierotą. Jej rodzina została porwana przed wstrętnych ludzi. Ta ma nadzieję, że jeszcze ich kiedyś zobaczy i uwolni.
Eevee ![]()
Jest to najmłodszy uczestnik naszej drużyny. Bywa, że jest nieco dziecinny. Często pakuje się w kłopoty. Narwany, pełen energii. Zawsze słucha się szefa i zrobi wszystko, by go nie zawieść. Zabawny - ma dobre poczucie humoru.
Bohaterowie drugoplanowi : ![]()
Hikaru
Hikaru to niezwykle sympatyczny Tsutarja. Uwielbia malować. W przyszłości ma zamiar zostać malarzem. Odważny, zabawny i pewny siebie. Lubi pomagać.
Ostatnio edytowany przez Hikari (2010-11-12 14:34:23)

| 
| 
| 
| 
| 

| 
Ale zajedwabisty fick! Bardzo mi się podoba, nie ma błędów, fabuła też niczego sobie. Niecierpliwie czekam na następne części!
Ocena: 10/10

Imię: Hikaru
Nazwisko: Toshiba
Data urodzin: 25.10.1993
Mistrz ligi Kanto, Sinnoh!
Opis Postaci: Hikaru jest bardzo miły (aż do czasu), ale nie okazuje tego w walkach... W walkach jest bezlitosny. Jest bardzo dowcipny, i inteligentny. Mieszka w Alabasti, ma brata Kenshiro, który ma 10 lat, i właśnie zaczyna swoją podróż. Często daje bratu wskazówki. Lubi biwaki... Już gdy miał 3 latka marzył o wygraniu w jakiejś lidze. Ale czasem lubi też popatrzeć na pokazy i w nich wystąpić. Ma znamię w kształcie smoka na prawym ramieniu, ten smok oplata prawie całą jego rękę.
Organizacja: White Tigers Team (Wice-lider)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pokemony:
![]()
1. Torterra [samiec]
Imię: Terra
Typ: Trawa-Ziemia
Ataki: Ostry Liść, Schowanie Się, Synteza, Nasienny Pocisk, Giga Odpływ, Absorbcja, Gryzienie, Wspinaczka, Kula Energii, Słoneczny Promień, Trzęsienie Ziemi, Burza Liści, Chrupanie, Mega Odpływ, Hiper Promień, Drewniany Młot, Ziarno Pijawki, Kamienne Ostrze, Lodowa Pięść, Dzikie Pnącze, Nasionko Mocy.
![]()
2. Charizard [samiec]
Imię: Dragon
Typ: Ogień-Lot
Ataki: Żar, Drapanie, Miotacz Ognia, Warkot, Chytre Spojrzenie, Metalowy Pazur, Ogniste Bombardowanie, Mach Cios, Zasłona Dymna, Furia Smoka, Wojenna Pochodnia, Niszczący Płomień, Smoczy Meteor, Cienisty Pazur, Ognisty Kieł, Hiper Promień, Ognisty Błysk, Sejsmiczny Wstrząs.![]()
![]()
3. Kyuremu [bez płci]
Imię: Ice Blade
Typ: Lód-Smok
Ataki: Lodowy Promień, Zamrożony Świat, Smoczy Puls, Hiper Głos, Burza Śnieżna, Smoczy Pazur, Kula Cienia, Lot, Smoczy Ogon, Błyskowe Działo, Cięcie, Siła, Smoczy Meteor, Smoczy Oddech.
![]()
4. Dragonite [samica]
Imię: Ryuu
Typ: Smok
Ataki: Szybki Atak, Atak Głową, Wodny Ogon, Elektro Fala, Furia Smoka, Wodny Puls, Stalowy Ogon, Owinięcie, Tornado, Hiper Promień, Hydro Pompa, Cios Ciałem, Lodowa Pięść, Smoczy Pęd, Smoczy Meteor, Elektro Pięść, Ognista Pięść, Wirujący Róg, Lodowy Promień.
![]()
5. Regigigas [bez płci]
Ataki: Giga Wstrząs, Piorun, Taran Zen, Ognista Pięść, Cios Pioruna, Lodowa Pięść, Hiper Promień, Ochrona, Frustracja, Toksyny, Trzęsienie Ziemi, Cios Ciałem, Mach Cios, Giga Atak, Tupnięcie, Siła.
![]()
6. Tyranitar [samiec]
Imię: Rock
Typ: Kamień-Mrok
Ataki: Gryzienie, Hiper Promień, Cios Ciałem, Stwardnienie, Łomot Czaszką, Atak piaskiem, Kula Cienia, Chrupanie, Przygniatanie, Stalowa Obrona, Mroczny Puls, Stalowy Ogon, Metalowy Pazur, Skalne Tarcie, Podwójne Uderzenie Kantem, Tunel, Rzut Kamieniem, Kamienna Krawędź, Piaskowy Grobowiec.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój targ wymian
Box
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Przedmioty: 3 Pokeball'e, 3 opakowania karmy dla pokemonów, 18110 $, Telefon (pokenav), pokedex, 1x Antidotum, 1x Max Revive, 3x Max Potion, 1x Revive, 2x Tabletka Odmrażająca, Naszyjnik nr. 4.
Odznaki z regionu Kanto:

Elita ligi Kanto:
Odznaki z regionu Johto:
Elita ligi Johto:
Odznaki z regionu Hoenn:
Elita ligi Hoenn:
Odznaki z regionu Sinnoh:

Elita ligi Sinnoh:
Cel 1: złapać jakąś legendę. [wypełniony]
Cel 2: Zdobyć odznakę jakiegoś BF'a.
"Nie ważna ilość postów, lecz mądrość wypowiedzi..."
Osoby sproszone na forum: ziomek.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:51:29 - [ 6040 ChatBox Postów ]
mój kumpel jest chory psychicznie. Chce wysłac maskotke małego głoda dzieciom z Afryki.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:58:46 - [ 6049 ChatBox Postów ]
Haha padłem! Jakis gosciu widząc jakis serial w którym jest tłumacz dla niesłyszących powiedział "cos sie spsuło, bo nie słysze, co ten gosciu w rogu rapuje"
"Zarąbiste w skali 1 do 10 daje 20" - Shun komentuje Poke-Tydzień, fail!
<kłócę się z ziemniakiem>
alonse - Dzisiaj 19:47:39 - [ 152 ChatBox Postów ]
co wam z tymi warzywami oki jest piątek nie jemy miesa ale bez przesady
Rafael - Dzisiaj 19:53:11 - [ 610 ChatBox Postów ]
Hikaru ty ***** ********* ******
^UP^ rozczytasz go?
[Admin] - Ajana - Dzisiaj 19:55:05 - [ 4699 ChatBox Postów ] [ 77.253.241.91 ]
Hikaru jesteś wielki, a teraz idę rzygać xD
Your type is:

Cóż, faktycznie nie widzę literówek. Fabuła nawet-nawet, chociaż na razie niczym specjalnym się nie wyróżnia. Mimo to jestem ciekaw dalszej części.
Dodana nowa część! Zapraszam do czytania i komentowania!

| 
| 
| 
| 
| 

| 
Kolejna część jest bardzo ładna... Dzięki, że moja postać pojawiła się tam... Spróbuj ponumerować rozdziały i nadać im nazwy.
Ocena: 10/10

Imię: Hikaru
Nazwisko: Toshiba
Data urodzin: 25.10.1993
Mistrz ligi Kanto, Sinnoh!
Opis Postaci: Hikaru jest bardzo miły (aż do czasu), ale nie okazuje tego w walkach... W walkach jest bezlitosny. Jest bardzo dowcipny, i inteligentny. Mieszka w Alabasti, ma brata Kenshiro, który ma 10 lat, i właśnie zaczyna swoją podróż. Często daje bratu wskazówki. Lubi biwaki... Już gdy miał 3 latka marzył o wygraniu w jakiejś lidze. Ale czasem lubi też popatrzeć na pokazy i w nich wystąpić. Ma znamię w kształcie smoka na prawym ramieniu, ten smok oplata prawie całą jego rękę.
Organizacja: White Tigers Team (Wice-lider)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pokemony:
![]()
1. Torterra [samiec]
Imię: Terra
Typ: Trawa-Ziemia
Ataki: Ostry Liść, Schowanie Się, Synteza, Nasienny Pocisk, Giga Odpływ, Absorbcja, Gryzienie, Wspinaczka, Kula Energii, Słoneczny Promień, Trzęsienie Ziemi, Burza Liści, Chrupanie, Mega Odpływ, Hiper Promień, Drewniany Młot, Ziarno Pijawki, Kamienne Ostrze, Lodowa Pięść, Dzikie Pnącze, Nasionko Mocy.
![]()
2. Charizard [samiec]
Imię: Dragon
Typ: Ogień-Lot
Ataki: Żar, Drapanie, Miotacz Ognia, Warkot, Chytre Spojrzenie, Metalowy Pazur, Ogniste Bombardowanie, Mach Cios, Zasłona Dymna, Furia Smoka, Wojenna Pochodnia, Niszczący Płomień, Smoczy Meteor, Cienisty Pazur, Ognisty Kieł, Hiper Promień, Ognisty Błysk, Sejsmiczny Wstrząs.![]()
![]()
3. Kyuremu [bez płci]
Imię: Ice Blade
Typ: Lód-Smok
Ataki: Lodowy Promień, Zamrożony Świat, Smoczy Puls, Hiper Głos, Burza Śnieżna, Smoczy Pazur, Kula Cienia, Lot, Smoczy Ogon, Błyskowe Działo, Cięcie, Siła, Smoczy Meteor, Smoczy Oddech.
![]()
4. Dragonite [samica]
Imię: Ryuu
Typ: Smok
Ataki: Szybki Atak, Atak Głową, Wodny Ogon, Elektro Fala, Furia Smoka, Wodny Puls, Stalowy Ogon, Owinięcie, Tornado, Hiper Promień, Hydro Pompa, Cios Ciałem, Lodowa Pięść, Smoczy Pęd, Smoczy Meteor, Elektro Pięść, Ognista Pięść, Wirujący Róg, Lodowy Promień.
![]()
5. Regigigas [bez płci]
Ataki: Giga Wstrząs, Piorun, Taran Zen, Ognista Pięść, Cios Pioruna, Lodowa Pięść, Hiper Promień, Ochrona, Frustracja, Toksyny, Trzęsienie Ziemi, Cios Ciałem, Mach Cios, Giga Atak, Tupnięcie, Siła.
![]()
6. Tyranitar [samiec]
Imię: Rock
Typ: Kamień-Mrok
Ataki: Gryzienie, Hiper Promień, Cios Ciałem, Stwardnienie, Łomot Czaszką, Atak piaskiem, Kula Cienia, Chrupanie, Przygniatanie, Stalowa Obrona, Mroczny Puls, Stalowy Ogon, Metalowy Pazur, Skalne Tarcie, Podwójne Uderzenie Kantem, Tunel, Rzut Kamieniem, Kamienna Krawędź, Piaskowy Grobowiec.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój targ wymian
Box
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Przedmioty: 3 Pokeball'e, 3 opakowania karmy dla pokemonów, 18110 $, Telefon (pokenav), pokedex, 1x Antidotum, 1x Max Revive, 3x Max Potion, 1x Revive, 2x Tabletka Odmrażająca, Naszyjnik nr. 4.
Odznaki z regionu Kanto:

Elita ligi Kanto:
Odznaki z regionu Johto:
Elita ligi Johto:
Odznaki z regionu Hoenn:
Elita ligi Hoenn:
Odznaki z regionu Sinnoh:

Elita ligi Sinnoh:
Cel 1: złapać jakąś legendę. [wypełniony]
Cel 2: Zdobyć odznakę jakiegoś BF'a.
"Nie ważna ilość postów, lecz mądrość wypowiedzi..."
Osoby sproszone na forum: ziomek.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:51:29 - [ 6040 ChatBox Postów ]
mój kumpel jest chory psychicznie. Chce wysłac maskotke małego głoda dzieciom z Afryki.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:58:46 - [ 6049 ChatBox Postów ]
Haha padłem! Jakis gosciu widząc jakis serial w którym jest tłumacz dla niesłyszących powiedział "cos sie spsuło, bo nie słysze, co ten gosciu w rogu rapuje"
"Zarąbiste w skali 1 do 10 daje 20" - Shun komentuje Poke-Tydzień, fail!
<kłócę się z ziemniakiem>
alonse - Dzisiaj 19:47:39 - [ 152 ChatBox Postów ]
co wam z tymi warzywami oki jest piątek nie jemy miesa ale bez przesady
Rafael - Dzisiaj 19:53:11 - [ 610 ChatBox Postów ]
Hikaru ty ***** ********* ******
^UP^ rozczytasz go?
[Admin] - Ajana - Dzisiaj 19:55:05 - [ 4699 ChatBox Postów ] [ 77.253.241.91 ]
Hikaru jesteś wielki, a teraz idę rzygać xD
Your type is:

Bardzo ciekawe super.Czekam na dalsze części.

Świetnie opisane z punktu widzenia pokemona póki bohater nie nazwano pichu nie myślałem że to pokemon
Imię:John
Nazwisko:Torp
Data urodzin:
Opis Postaci: Jest to wysoki 15-letni chłopak o kruczo czarnych sięgających pasa włosach. Uwielbia pokemony typu wodnego i ognistego. Pierwszym pokemonem jakiego wybrał był Squirtle.
Pokemony:
1.
Ona
Ataki:Stompanie, Ogniki, Krąg Ognia, Żar, Ognisty Błysk
2.
On
Dziobanie,szybki atak,atak skrzydeł
3.
On
Ataki: akcja, drapanie, żar,tunel, miotacz płomieni
4.
On
(ulubieniec siedzi na ramieniu) Ataki:Słodki Pocałunek, Akcja, Drapniecie, Szybki Atak
5.
Piorun, elektro akcja, stalowy ogon, iskra
6.
On
Ataki: drapanie, gryzienie, tunel, błotne uderzenie, piaskowy grobowiec
Przedmioty:3 Pokeballi,2180kasy,1opakowanie karmy dla pokemonów,Telefon (pokenav),pokedex, kilof
Cel: Zdobywac odznaki.
Odznaki: