Gość
Szkoda,ze jej sie nie udało.Ale następnym razem na pewno wygra.Czekam na walkę toma
36 rozdział dodany i nim dam zapowiedź kolejnych rozdziałów muszę powiedzieć, że od teraz nie będę mógł [chyba] zbyt często pisać FanFicka, bo po prostu nie mogę na to znaleźć czasu. W końcu czasem wyjdzie się pograc w piłę, nie?;]
A teraz zapowiedź
Zapowiedź rozdziałów 37-42
Już w najbliższych rozdziałach pojawią się stare twarze[Andrew i John]. Oczywiście czekają nas pokazy w Veilstone, a następnie walka o piątą już odznakę Toma. Później Tom i Jade wyruszają ponownie do miasta Celestic, w międzyczasie przyłączając do swojej drużyny nwoego pokemona. Gdy wreszcie docierają do Celestic Jade zamierza walczyć o kolejną wstążkę, która być może pozwoli jej na udział w zbliżającym się wielkimi krokami Wielkim Festiwalu. Nie będzie to jednak łatwe zważywszy na nową dziewczynę, która również zamierza wygrać te pokazy. Wkrótce również pojawia się John, który daje propozycję, która motywuje Toma do dalszych treningów.
Gość
Będzie się działo.Widać,ze akcji nie zabraknie.Czekam z niecierpliwością
Gość
Się dzieje.Widać,że był mały spór.Ale to fajnie,że Jade wygrała i Tom tez wygrała.Super.Czekam na następny rozdział
Widać duże podobieństwo do anime. Niesforny Honch(Buizel), zdesperowana Maylene(Paul) potem walka z Lucasem który ją stawia na nowi(Dawn). Mimo to jest ciekawie. Czekam na ciąg dalszy
No dobra, skoro jest taka moda, to ja też tak zrobię. Możecie mieć własne postacie[kilka osób już ma;)], ponieważ CHYBA będę pisać również do tego ficka Battle Island[Sinnowskie Battle Frontier] i tam mógłbym kilka osób wprowadzić...
Zgłoszenie ma byc takie: musi być imię, wiek, PORZĄDNY OPIS POSTACI, KIM JEST, CHARAKTER. I nie biorę wyidealizowanych postaci..
I wygląd ma nie byc jak z Dragon Balla..
Imię : Nell
Nazwisko : Bush
Opis Postaci : Nell Bush to dziewczyna bardzo nerwowa.Nigdy nie ma racji ale nie można powiedzieć,że jest złą trenerką.Szanuje pokemony i nie gardzi nimi.Bawi się z nimi jak dziecko.Ludzie myślą,że to wariatka ale ona po prostu taka jest.Podróżuje by zostać mistrzynią Sinnoh.Jej pierwszym pokemonem był Lickitung.W walkach jest gapowata ale nie można jej lekceważyć.Uwielbia robić dowcipy.
Kim Jest : Jest Zwykłą trenerką,która ma już na koncie kilka odznak ( napisz ile )
Pokemony :
Lickitung ( Jest bardzo silny,zna atak walcem jednak evolucji nie widać.Gdy atakuje tym atakiem nic nie może go zatrzymać )
Reszte ty dopisz xD
Zgłoszenie przyjęta, choc nie jako trenerka;)
jakoze dodałem dwa rozdziały[do 45 bodajże] czas na zapowiedź kolejnych pięciu rozdziałów..
Zapowiedź rozdziałów 46-50
Już w najbliższym rozdziale dalsza część walki Toma z Johnem. Tomowi zostały jedynie dwa pokemony- Grupig i Infernape- podczas, gdy jego przeciwnik ma ich cztery. Czy jednak uda mu się wyjść cało z tej opresji? Następnie pojawia się lider sali, Byron, z którym Tom walczy o odznakę jego sali. Wkrótce pojawia się również Rick, który jak zwykle pomaga Tomowi i Jade odgadnąć jakiś szczegół, który jednak może okazać się najważniejszym- wszystko po kolei zaczyna się składać w logiczną całość. Jednak czy również Zespół G może się posuwać dalej w realizowaniu planu? Wkrótce właśnie ów zespół pojawia się na horyzoncie i Tom, Jade wraz z jedną z przyjaciółek muszą zapobiec ich niecnym planom...
XD Sorka ale zaczne czytać od tąd bo tyle rozdziałów OMG - moze mnie ktoś wprowadzić w rytm
Ah.To wiedziałam