Wiem, właśnie dla tego mi się podoba
Imie: John
Nazwisko: Lonoose
Data Urodzin: 12.12.1997
Opis: Chłopak z ostrym charakterem. Czarne stojące włosy, czarne oczy przepełnione nienawiścią i wielki miecz na plecach.
Odznaki Jotho:
Wstążki:
Ekwipunek: 5 Pokeball, Pokedex, Pokenav
Kasa: 2000$
Pokemony:
Cyndaquil
Imię : Hinoarashi
Ataki : Akcja,Chytre spojrzenie,Żar,Miotacz płomieni
Heracross
Imię: Scarhino
Ataki: Atak rogiem,Szybki atak,Drapanie, Absorbcja,Mega róg
Starly
Imię: Mukuhoku
Ataki: Powietrzny as,Atak piaskiem, Dziobanie, Podwójna drużyna,Dzielny ptak
Chikorita
Imię: ???
Ataki: Ostry Liść, Dzikie Pnącze, Akcja, Słodki Zapach, Cios Ciałem
Riolu
Imię: Rioru
Ataki: Szybki Atak, Rozpoznanie, Bliska Walka, Kula Aury, Seria Kopnięć,Kościopęd
Swellow
Imię: Subame
Ataki: Powietrzny as, Powietrzne cięcie, Tornado, Dzielny ptak,Szybki atak
Gość
Super rozdział.Wygrała 2 wstążke.Ten Andrew od razu mi się nie podobał.Czekam na walke Toma w postorii.
Gość
Super walka.Jade w natarciu XD.Czyli niedługo Tom walczy o odznakę.Zajefajny rozdział
Gość
Było parę błędów.Zapominasz jaki pokemon walczy i kto nim dowodzi.To utrudnia czytanie,ale mimo to jest dobrze.
Kolejny, 27 już rozdział dodany i mała zapowiedz kolejnych rozdzialów.
Ich tytuły:
28. Walka i Błsyk
29. Zespół G powraca!
30. Pomocna dłoń
31. Kolejna wyzwanie
I sama zapowiedź:
Zapowiedź rozdziałów numer 28-31
Tom i Jade na swojej drodze spotykają Lucasa, który wydaje się być inny niż przedtem. Szybko odwraca od tego uwagę, wyzywając Toma na pojedynek. Zaraz po nim szybko ulatnia się, wzbudzając podejrzenia Toma.
Wkrótce pojawia się Zespół G, który może mieć coś wspólnego z dziwnym zachowaniem Lucasa i Wake'a. Tylko co? Tom może się tego dowiedzieć na własnej skórze, "dostając się" między innych członków zespołu G i spotykając tam pewną znajomą. Na ratunek rusza mu Jade wraz z pomocnikiem. Kim się on okaże?
Gdy juz udaje się załatwić ową sprawę z zespołem G na horyzoncie pojawia się nowy trener, który zdecydowanie różni się charakterem od innych bohaterów. Kim się okaże? To jeszcze zostaje owiane rąbkiem tajemnicy...
Gość
Niezła akcja.Przeczytałam zaległe tematy i nie mogłam się oderwac od czytania.Czekam na dalsze rozdziały
Czytam ten rozdział o Luxio i podkłeś się i napisałeś Shinx ale ok bo tyle pisania mogło się zdarzyć
WTF?! 'Mroczny' trener taki słaby? Kurde, coś nie tak... Ale rozdział ogólnie spoko.
Jak fajnie, że Tom złapał Absola. To jeden z moich faworytów, a poza tym, widać, że jest bardzo silny.
Jak jeszcze Jade złapie Poochyenę, a Lucas/Kate Umbreona, to normalnie cię zabiję, wiesz? XD
Nie no, żartuję... *chwila namysłu*... Tak, żartuję ^ ^''
I ogółem- bardzo dużo literówek. Ale to nic, każdemu może się zdarzyć, zwłaszcza, jeśli dodaje rozdział/dwa dziennie...
Ostatnio edytowany przez Tsume (2010-08-06 20:22:27)
Jeśli komuś nie sprawi to kłopotu to proszę o wskazanie literówek, a natychmiast je poprawię. A co do słabości trenera mrocznych pokemonów, to radzę poczekać do tego, aż akcja dojdzie do Canalave- czyli zaraz po Veilstone.;]
A póki co zapowiedź kolejnych rozdziałów.
Zapowiedź rozdziałów 32-36
Już w najbliższych rozdziałach powrócą stare postacie. Mamy "szczęście" zobaczyć dziwnie odmienionego Aarona, który chyba wreszcie wziął sobie do serca rzucone krytycznymi tonami rady Toma i Jade i spełnia swój życiowy cel. Pojawia się również Andrew, który korzysta z każdej okazji, by dopiec Jade. Wkrótce rozgrywane są pokazy miasta Gerbera, na których najbardziej zaskakuje nas właśnie antagonista dziewczyny. Wkrótce główni bohaterowie docierają do Veilstone: czeka ich tam spotkanie nie tylko z przyjaciółmi, ale także z zespołem G, który planuje coś, co tym razem nie dotyczy Toma, jednak może przyczynić się do posunięcia o krok naprzód w wykonywaniu swojego planu. Wkrótce ów zespół się ulatnia, a Tom z Lucasem mają okazję do pokazania, czego nauczyli się od ostatniego spotkania: nadchodzi czas walki!
Ostatnia walka jest bombowa.
Gość
Walka jak zawsze super.Fabuła tez niczego sobie.Ooooo pokazy się szykują.Czekam na nastepny rozdział
Szkoda że Jade nie pszeszła w pokazach.Czekam na kolejną walke Toma o odznake.
"pszeszła" w pokazach? Jak już to przeszła, no i przecież weszła az do finału. Tylko przegrała;] i to nie jest Grand Festival, świat sie nie zawalił.
@edit- no i nie sądzisz, że gdybym stworzył dwóch głównym bohaterów, którzy są proeloHeroTrenerów/Koordynatorów to byłoby tak extra? Dla mnie byłoby to z deka nudne.
Ostatnio edytowany przez Tom (2010-08-07 17:54:52)